KERST KEUZE MENU
Tijdens de kerstdagen bieden we een exclusief kerst keuzemenu dat met zorg is samengesteld door onze chef-koks. Of u nu houdt van traditionele smaken of graag iets nieuws probeert, ons keuzemenu biedt voor ieder wat wils. Elk gerecht is zorgvuldig bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten om u een onvergetelijke smaakbeleving te bieden.
Datum & Tijdstip
25 december - (VOL)
26 december - (VOL)
Vanaf 12:00 uur
Onze tarieven
- Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht: € 51,50
- Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht: € 57,50
- Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht - Nagerecht: € 60,50
- Kindermenu: € 25,75
Op 2e kerstdag heeft u naast het kerstkeuzemenu ook de mogelijkheid om à la carte te dineren en een gerecht naar keuze te kiezen uit onze kerstmenukaart.
Lunchkaart tijdens de kerstdagen
In verband met de feestdagen zal er een aangepaste lunchkaart worden geserveerd.
** Het is mogelijk het Kerstkeuzemenu of à la carte te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, gelieve de Kerstbrunch of het Kerst Dinerbuffet te reserveren.**
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu, druk en spelfouten.
Reserveren
Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777. Graag wijzen wij u erop dat uw reservering pas definitief is zodra u per e-mail een bevestiging van ons ontvangt. Het aantal deelnemers kan tot 1 week voor aanvang van de reservering worden gewijzigd.
Reserveren Kerstmenu
Kerstmenu
Voorgerechten
Carpaccio van het Waards rund met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaaskrullen
Bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalen en groenten
Mozzarella bolletjes met pesto, little gem sla, peppadew en geroosterde paprika (vega)
Soepen
Tomatensoep met kruidenroom (vega)
Wortelsoep met taugé, paksoi en gamba
Gevogelte bouillon met een boeket van winsterse groenten
Licht gebonden mosterdsoep met crème fraîche (vega)
Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk met cantharellen en spekjes, geserveerd met portsaus
Varkenshaas gevuld met brie en kruidensaus
Eb & Vloed met tournedos en gamba, geserveerd met bearnaisesaus
Traditionele Van der Valk Schnitzel met een saus naar keuze
Matelote de poisson met zalm, gamba en kabeljauw, geserveerd met Hollandaise saus
Zeebaarsfilet met tagiatelle, ratatouille, salsa verde en pijnboompitten
Risotto met groene asperges, Parmezaanse kaas en gepocheerd ei (vega)
Nagerecht
Grand Dessert: proeverij van diverse zoete lekkernijen
Kindermenu
Mandarijnen kip cocktail of tomatensoep met balletjes
Hoofdgerecht: Keuze uit zalm, biefstuk, schnitzel of kroket
Kinderverrassing dessert