Proef het seizoen

Live Cooking Wildavonden

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren voor de Live Cooking Wildavond. Tegen de tijd dat het weer zover is, kunt u op deze pagina alle informatie vinden over dit bijzondere evenement. In de tussentijd kunt u alvast verschillende leuke activiteiten voor andere feestdagen reserveren op onze feestdagenpagina.

Bij Van der Valk Hotel Vught wordt het wildseizoen ieder jaar op bijzondere wijze gevierd met de inmiddels beroemde Live Cooking Wildavonden. Deze avonden staan in het teken van culinaire beleving en zijn een feest voor liefhebbers van wildgerechten. Tijdens de wildavond krijgt u de kans om in een sfeervolle omgeving te genieten van de smaakvolle en gevarieerde gerechten die onze koks bereiden.

Tijdens de Live Cooking Wildavond starten we met een glas huisbubbels en serveren wij een 5-gangen diner, waarbij de hoofdgerechten  ‘live’ in de open keuken voor u worden bereid. Naast de wildgerechten wordt er natuurlijk ook gedacht aan gasten die minder gecharmeerd zijn van wild. Voor hen serveren wij een smakelijk alternatief, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke avond. De avond wordt afgesloten met een Grand Dessertbuffet, waar liefhebbers van zoete lekkernijen hun hart kunnen ophalen. Of u nu een liefhebber bent van wild of niet, de Live Cooking Wildavond bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught belooft een avond vol culinaire verrassingen.

Datum & Tijdstip

  • Zaterdag 26 oktober - aanvang 18:30 uur - VOL
  • Zaterdag 2 november - aanvang 18:30 uur - VOL
  • Zaterdag 16 november - aanvang 18:30 uur - VOL

Onze tarieven

  • Volwassenen: € 52,50
  • Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 26,25
  • Kinderen t/m 3 jaar: Gratis

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777. Graag wijzen wij u erop dat uw reservering pas definitief is zodra u per e-mail een bevestiging van ons ontvangt. Wij vragen u om een vooruitbetaling voor uw reservering. U ontvangt van ons een betaallink samen met de bevestiging.

 

 

 

Menu Live Cooking Wildavond

Carpaccio van hert met truffel mayonaise

Heldere kruidenbouillon met oesterzwammen
*
Suprême van fazant met romige zuurkool
*
tagliatella met bospaddenstoelensaus
*
Spoom van limoen, mint en yoghurt
*Als hoofdgerecht bereiden de koks "Live" enkele verrassende wildgerechten
Hertenbiefstuk met bospaddenstoelen, crème van spuitjes en een Islay whiskysaus.
Eendenborst met een jus van dragon en rösti
Jachtschotel
Hazenbout met pepersaus
Uiteraard presenteren wij u hierbij de bijpassende seizoensgarnituren bestaande uit rode kool,
spruitjes, aardappelpuree, stoofperen en preiselberen.
*
Ter afsluiting serveren wij u een Grand Dessert Buffet.