Live Cooking Wildavonden
Bij Van der Valk Hotel Vught wordt het wildseizoen ieder jaar op bijzondere wijze gevierd met de inmiddels beroemde Live Cooking Wildavonden. Deze avonden staan in het teken van culinaire beleving en zijn een feest voor liefhebbers van wildgerechten. Tijdens de wildavond krijgt u de kans om in een sfeervolle omgeving te genieten van de smaakvolle en gevarieerde gerechten die onze koks bereiden.
Tijdens de Live Cooking Wildavond starten we met een glas huisbubbels en serveren wij een 5-gangen diner, waarbij de hoofdgerechten ‘live’ in de open keuken voor u worden bereid. Naast de wildgerechten wordt er natuurlijk ook gedacht aan gasten die minder gecharmeerd zijn van wild. Voor hen serveren wij een smakelijk alternatief, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke avond. De avond wordt afgesloten met een Grand Dessertbuffet, waar liefhebbers van zoete lekkernijen hun hart kunnen ophalen. Of u nu een liefhebber bent van wild of niet, de Live Cooking Wildavond bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught belooft een avond vol culinaire verrassingen.
Datum & Tijdstip
- Zaterdag 26 oktober - aanvang 18:30 uur - VOL
- Zaterdag 2 november - aanvang 18:30 uur - VOL
- Zaterdag 16 november - aanvang 18:30 uur - VOL
Onze tarieven
- Volwassenen: € 52,50
- Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 26,25
- Kinderen t/m 3 jaar: Gratis
Reserveren
Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777. Graag wijzen wij u erop dat uw reservering pas definitief is zodra u per e-mail een bevestiging van ons ontvangt. Wij vragen u om een vooruitbetaling voor uw reservering. U ontvangt van ons een betaallink samen met de bevestiging.