Uit eten met Kerst

KERSTDINER A LA CARTE

Op 2e kerstdag kunt u genieten van een feestelijk à la carte diner, waar u zelf uw ideale kerstmenu samenstelt. Kies uit een zorgvuldig samengesteld aanbod van heerlijke gerechten, elk bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten. Of u nu voorkeur heeft voor klassieke kerstgerechten of vernieuwende smaken, ons à la carte menu biedt de vrijheid om een kerstmaaltijd te creëren die helemaal aan uw wensen voldoet.

Datum & Tijdstip

26 december
Vanaf 12:00 uur

Lunchkaart tijdens de kerstdagen
In verband met de feestdagen zal er een aangepaste lunchkaart worden geserveerd.

** Het is mogelijk het Kerstkeuzemenu of à la carte te reserveren tot maximaal 10 gasten. Indien uw gezelschap uit meer gasten bestaat, gelieve de Kerstbrunch of het Kerst dinerbuffet te reserveren.**
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu, druk en spelfouten.

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777. Graag wijzen wij u erop dat uw reservering pas definitief is zodra u per e-mail een bevestiging van ons ontvangt. Het aantal deelnemers kan tot 1 week voor aanvang van de reservering worden gewijzigd.

Reserveren kerstdiner à la carte

Verplicht veld

Kerstdiner à la carte

Broodplank met boter, kruidenboter, tapenade en aioli € 7,50

Voorgerechten (€ 18,50)

Carpaccio van het Waards rund met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaaskrullen
Bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalen en groenten
Mozzarella bolletjes met pesto, little gem sla, peppadew en geroosterde paprika (vega)

Soepen (€ 9,50)

Tomatensoep met kruidenroom (vega)
Wortelsoep met taugé, paksoi en gamba
Gevogelte bouillon met een boeket van winsterse groenten
Licht gebonden mosterdsoep met crème fraîche (vega)

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk met cantharellen en spekjes, geserveerd met portsaus (€ 33,50)
Varkenshaas gevuld met brie en kruidensaus (€ 30,00)
Eb & Vloed met tournedos en gamba, geserveerd met bearnaisesaus (€ 36,50)
Traditionele Van der Valk Schnitzel met een saus naar keuze (€ 29,00)
Matelote de poisson met zalm, gamba en kabeljauw, geserveerd met Hollandaise saus (€ 34,50)
Zeebaarsfilet met tagiatelle, ratatouille, salsa verde en pijnboompitten (€ 32,00)
Risotto met groene asperges, Parmezaanse kaas en gepocheerd ei (€ 28,00) (vega)
Sole a la Meunière in roomboter gebakken (€ 51,00)
Sole Picasso Noordzeetong met warme vruchten, gember en banaan (€ 55,00)
Chateaubriand Paysanne 450 gram - 2 personen (€ 73,50)
Indiase curry (€ 21,00) (vega)

Nagerechten

Kaasplankje met diverse Franse, Belgische en Hollandse kazen, druiven, notenbrood en appelstroop (€ 14,50)
Van der Valk sorbet met diverse soorten ijs, vruchten en slagroom (€ 9,75)
Dame Blanche met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom (€ 9,75)
Grand Dessert: proeverij van diverse zoete lekkernijen (€ 14,50)