EINDEJAARS PRIVATE DINING
Ervaar de Winterse sferen in een exclusieve en besloten setting. Bij ons kunt u een sfeervolle privéruimte reserveren om samen met collega's of zakenpartners te genieten van een onvergetelijk diner. Perfect voor het versterken van zakelijke banden en het vieren van succes in een intieme en professionele omgeving.
Van klassieke gerechten tot innovatieve smaaksensaties, alles wordt bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten om uw gezelschap een unieke ervaring te bieden.
Aantal
Wij bieden diverse mogelijkheden voor groepen van 12 tot 250 personen, zodat u in alle rust en comfort kunt genieten van deze bijzondere dagen.
Menu Private Dining
SUGGESTIE 1
Tartaar van makreel gemarineerd in gegrilde limoen met kewpie mayonaise
of
Koreaans gekruide steak tartaar met jalapeño chutney en limoenyoghurt
Getrancheerde kalfsbiefstuk met citroen-tijm en kalfsjus
of
Zeebaarsfilet geserveerd met gremolata, beurre noisette en kappertjes
Kaasplankje
Vier kazen zorgvuldig samengesteld door onze koks met druiven en compote
SUGGESTIE 2
Serranoham met charentais meloen
of
Gamba’s met een limoensaus
Kabeljauwhaas met een mousseline van wortel en bieslooksaus
of
Kalfssukade met chips van zoete aardappel en een mousseline van knolselderij
Rood fruit parfait
SUGGESTIE 3
Lauw warm gerookte kipfilet met gemarineerde glasnoedels
of
Zoete aardappelsoep met een krokantje van Parmaham
Duo tournedos met een pepersaus
of
Doradefilet met gegrilde groene asperges en een salsa pomodoro
Pêche melba
SUGGESTIE 4
Hollandse garnalen met een crème van gerookte forel
of
Licht gebonden oosterse bouillon met gamba’s en paksoi
Zalm met een kruidenkorst en rode bieten jus
of
Filet Wellington met een portsaus
IJstaart
Wij plaatsen water en wijn op tafel. Alle andere consumpties zijn op aanvraag.
Vanaf €69,- p.p.
Aanvragen
Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij een van onze eventplanners, bereikbaar op 073-6587708 of per mail events@vught.valk.com.
Of vul onderstaand formulier in. Onze eventplanners zullen dan contact opnemen en u verder informeren over de mogelijkheden.